Novinky
Školení pracovníků v oboru plynových zařízení Řeka 2018 – Třinec 6. - 7. 11. 2018

 

Dovolujeme si Vás informovat, že se letošní, již 7. ročník této celostátní akce, kterou České sdružení pro technická zařízení pořádá ve spolupráci s Českou hutnickou společností, Cechem topenářů a instalatérů České republiky a TZB-info, koná v Třinci ve dnech 6. až 7. listopadu 2018.

Na školení zazní například zkušenosti z vyšetřování případů úniků plynu, požárů, výbuchů a otrav ze spalin plynových spotřebičů požárů z pohledu soudního znalce. Budou uvedeny nejčastější chyby a opomenutí ze strany montážní firmy nebo revizního technika, která mohou ovlivnit závěr soudu v jejich neprospěch. Dále budou prezentovány nejčastější závady zjišťované inspektoráty práce při kontrolách v oblasti vyhrazených plynových zařízení a problematika řešená Technickou inspekcí České republiky. Velký prostor bude dán zkušenostem získaným při provádění revizí plynových zařízení a servisu plynových spotřebičů. Nedílnou součástí školení je seznámení s novými předpisy a novými technologiemi. V letošním roce to bude prezentace tepelných čerpadel na plyn. Dostatečný časový prostor bude dán i diskusi.
 
Na této akci je očekávána účast pracovníků oblastních inspekcí práce a poboček Technické inspekce ČR, kterou účastníci školení vždy využívali k získání odborného názoru k problémům, s nimiž se setkávají při své činnosti.
 
Podrobný program školení s přihláškou je uveden v příloze tohoto mailu i na webových stránkách ČSTZ.
 
Na školení budou specializované firmy předvádět své výrobky z oblasti plynových zařízení.
 
V případě dotazů k odbornému zaměření akce kontaktujte:
Ing. Jiřího Buchtu, CSc., mobil 724 510 518, Ing. Miroslava Burišina, mobil 725 859 929.
 
V případě organizačních dotazů kontaktujte:
Ing. Petra Kebrdleho, mobil 724 510 516, Ing. Miroslava Burišina, mobil 725 859 929.
 
S ohledem na omezenou kapacitu hotelu STEEL doporučujeme rezervovat si ubytování co nejdříve. Při rezervaci uveďte, že se jedná o „Školení ŘEKA 2018”. Po vyčerpání této kapacity je možno objednat si ubytování v hotelu TŘINEC, vzdáleném od místa konání školení asi 10 minut chůze.






Datum vydání: 25. 09. 2018         Datum poslední úpravy: 07. 10. 2018

© ČSTZ 2024